Αγγλία

Έχει ξενερώσει ο Ρούνεϊ; (video)

Ό,τι κι αν λένε οι φήμες, ο Γουέιν Ρούνεϊ -προς το παρόν- είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δικές του αντιδράσεις όμως ενισχύουν την εικόνα «όλοι μαζί κι ο… ψωριάρης μόνος του».

Σημάδια ξενερώματος ή υπερβολές; Έκδηλη δυσαρέσκεια ή χρησιμοποίηση εικόνων από τα ΜΜΕ για να επιβεβαιωθεί η φιλολογία πως είναι «φευγάτος»;

Ό,τι κι αν ισχύει τελικά, αλήθεια είναι πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν μοιάζει και… κατουρημένος από τη χαρά του που συνεχίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αφορμή λοιπόν τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το παιχνίδι με τη Σουόνσι και τον έδειχνε ένα… στρέμμα μακριά από τους συμπαίκτες του την ώρα που πανηγύριζαν ένα από τα γκολ, η αναζήτηση τεκμηρίων πως ο Άγγλος επιθετικός είναι ξένο σώμα στην ομάδα συνεχίστηκε σε video από τ’ αποδυτήρια του «Liberty Stadium».

Εκεί όπου ο Ρούνεϊ φτάνει μόνος και πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους κατά την άφιξη της αποστολής. Κυκλοφορεί στους διαδρόμους σκυθρωπός και σκεπτικός. Και επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο με έκφραση «τι κάνω εγώ εδώ…»



Επιμέλεια; Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x