Στίβος

Έχει πάντα υψηλούς στόχους…

Η Νικόλ Κυριακοπούλου σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της στο επί κοντώ στον κλειστό στίβο στο Ρουέν και έδειξε πως βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα, απέδειξε πως αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

«Ακόμη δεν είμαι όπως θα ήθελα, τουλάχιστον στο κομμάτι που έχει να κάνει με την τεχνική. Η τρίτη προσπάθεια στα 4.77 το Σάββατο ήταν πολύ καλή. Στον αγώνα έβαλα μαλακά κοντάρια, γιατί ήθελα πρωτίστως να μπαίνω σωστά στη βαλβίδα. Παρόλα αυτά, ενώ έτρεχα σωστά, η τοποθέτηση δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα. Μπορώ να πω, όμως, πως το ευχαριστήθηκα», τόνισε αρχικά η τρίτη καλύτερη της φετινής σεζόν στον κόσμο στο αγώνισμα, συμπληρώνοντας πως:

«Δεν μου καθόταν καλά ούτε το 4.73, ούτε το 4.75. Ήθελα από νωρίς να μπω στα δύσκολα. Κι ένα άλμα στα 4.77 θα μετρούσε πολύ για μένα. Νομίζω πως θα έχω τη δυνατότητα να το "κυνηγήσω" στους επόμενους αγώνες».

Για τους στόχους της το 2015, τόνισε πως: «Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και πάντα έχουν να κάνουν με το μετάλλιο. Προχωράω με σταθερά βήματα και κοιτάζω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σίγουρα, ο απώτερος στόχος είναι να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην Πράγα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x