Stoiximan Super League

«Παραιτήθηκε ο Ηλιάδης από τον Άρη»

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από τον Άρη ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ο Πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του τόνισε πως ο ομόλογος του στην ΠΑΕ έχει υποβάλει την παραίτηση του.

Για όλα τα «καυτά» θέματα των «κιτρίνων», μίλησε στον Arena FM ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη ενημερώνοντας πως η αποχώρηση του Δημήτρη Ηλιάδη είναι καθαρά τυπικό θέμα.

Επιπλέον, προανήγγειλε πως αύριο(18/12) θα ζητηθεί το πόρισμα για τον οικονομικό έλεγχο του συλλόγου για την οκταετία 2004-12 και ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, ενώ τόνισε: «Η περίπτωση του κ. Κωνσταντινίδη δεν ήταν κάτι χειροπιαστό».

Ο Ουντότζι αγνοείται από χθες και ο κ. Στεφανίδης, σχολίασε: «Προσπαθώ να τον βρω για να βάλω τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό», Σε ότι αφορά το θέμα του Ευθύμη Κουλουχέρη, από το οποίο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών εμφανίστηκε καθησυχαστικός ο πρόεδρος της ΚΜΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την υπόθεση Ουντόντζι

“Από χθες προσπαθώ να βρω τον παίκτη να του δώσω τα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό και είναι κλειστός. Καλώ τον παίκτη τώρα να πάει στη ΠΑΕ να πάρει τα χρήματα του. Η περίπτωση Ουντόντζι ήταν έκπληξη για εμένα γιατί ήξερα πως θα πληρωνόταν τη Δευτέρα. Ο λογαριασμός του ήταν κλειστός από τη προηγούμενη βδομάδα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του ή με τον μάνατζερ του αλλά η στάση του φαίνεται απόλυτη. Αν φύγει το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο”.

Για το αν παραιτήθηκε ο Ηλιάδης

“Ο κ. Ηλιάδης έχει παραιτηθεί από χθες και σήμερα θα καταθέσει επίσημα την παραίτηση του. Από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή πηγαίνω στην Αθήνα για κάποια πολύ σημαντικά δικαστήρια. Μας έχει παραδοθεί το ταμείο και η οικονομική διαχείριση της ομάδας”.

Για τα χρωστούμενα στον Κουλοχέρη

“Για την υπόθεση του Κουλοχέρη θα ξέρετε όλοι μέχρι το μεσημέρι. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς, θα πληρωθεί κανονικά ο παίκτης όπως έχει υπογράψει. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα πάρουμε μια αναβολή για να πάρει παράταση ζωής η ομάδα”.

Για την καταγγελία του Κωνσταντινίδη προς του πρόσωπο του Ηλιάδη

“Η περίπτωση του κ. Κωνσταντινίδη δεν ήταν κάτι χειροπιαστό. Για την καταγγελία δε μπορώ να κρίνω ποιος είναι ένοχος, περιμένω αντίδραση του Ηλιάδη. Θέλω να δω αντίδραση για αυτά που ειπώθηκαν καθώς τον θίγουν προσωπικά. Σίγουρα υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές από την διοίκηση του Ηλιάδη. Υπάρχει ένα άνοιγμα και όλα έχουν ξεκινήσει από το τέλος του Οκτώβρη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τα χρωστούμενα του Οκτωβρίου το προσωπικό όμως όχι. Βέβαια υπάρχουν και τα χρήματα που είχαν δοθεί για το άρθρο 99?.

Για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αύριο

“Αύριο θα μαθευτούν τα πάντα. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ζωντανοί και τι χρειάζεται. Η γνώμη μου είναι πως όλοι έχουμε γίνει γνωστοί από τον Άρη και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με ένα ποσό που δε θα λείψει από κανέναν. Θα προσπαθήσουμε ξανά για το άρθρο 99. Θα πρέπει να βρούμε μια προσωρινή λύση για δέκα μέρες και μετά να ξαναπάμε σε συνέλευση. Δε μπορεί να δημιουργηθεί ένα διοικητικό σχήμα μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να έχει στοιχεία για το τι γίνεται ακριβώς”.

Για το πόρισμα της ΝΕΞΙΑ

“Αύριο θα ζητήσουμε να παραλάβουμε το πόρισμα. Η εταιρεία δεν έχει θέμα, έγινε μια συζήτηση και πάρθηκε η απόφαση να μη παρθεί παλαιότερα. Θα πάρουμε απόφαση και για την δημοσιοποίηση του πορίσματος. Από τη στιγμή που θα το πάρει η λέσχη μπορούν να το πάρουν και όλα τα μέλη”.

Για το αγωνιστικό τμήμα

“Θα κάνουμε κάποιες πράξεις να τονίσουμε το ηθικό των παικτών. Θα προσπαθήσουμε και με τα λόγια και με τις πράξεις να κάνουμε τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα”.

Για το κάλεσμα που κάνει σε όλους τους παράγοντες του Άρη

« Έχω συγκεκριμένο πλάνο. Το βασικό για εμένα είναι το άρθρο 99 το οποίο χρειάζεται ένα πλάνο και ένα ποσό. Εγώ κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν δει το όνομα τους γραμμένο στις εφημερίδες για τον Άρη. Πρώτο όνομα βάζω το δικό μου. Καλώ όλους τους παράγοντες που ασχολήθηκαν με τον Άρη. Αυτό το σωματείο μας έδωσε προβολή και πρέπει να το βοηθήσουμε. Το ποσό δε νομίζω πως είναι πάνω από 200.000 χιλ. ευρώ για το άρθρο 99?.

Για τα λάθη του παρελθόντος

“Ακόμα μας κυνηγά το παρελθόν. Υπάρχουν οι κατασχέσεις από το Λάκκωμα, η υπόθεση του Κουλοχέρη, του Τόχα, των μάνατζερ και άλλες πολλές. Εμείς ζητάμε την κατανόηση από όλους για να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να βάλει λεφτά και να πληρωθούν όλοι. Όσοι έκαναν συμβιβασμό για το άρθρο 99 τουλάχιστον πήραν κάτι. Όλοι έχουν ευθύνες άλλοι περισσότερες άλλοι λιγότερες. Ο κ. Σκόρδας σίγουρα έχει και αυτός ευθύνες. Όλοι μπορούμε να δούμε τους ισολογισμούς. Ο ισολογισμός εποχών Αθανασιάδη και Ζαμπέτα είναι ζημιά 5.800.000 εκκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα δικαιώματα είναι εκχωρημένα για να μη προχωρήσουν σε κατασχέσεις”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x