Gossip

Έχει «παρελθόν» η τηλεπερσόνα του Πουλίδο!

Μέχρι την Ελλάδα έφτασε η… χάρη της Βίβιαν Σεπέδα, με την οποία είχε ερωτικές συζητήσεις και όχι μόνο ο Άλαν Πουλίδο του Λεβαδειακού. Σε ανάλογα σκάνδαλα έχει εμπλακεί η Μεξικανή τηλεπερσόνα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος συνομιλεί με μία κοπέλα στο Skype και στη συνέχεια χορεύει για εκείνη μόνο με το εσώρουχό του.

Η όλη ιστορία έχει για χάρη της Βίβιαν Σεπέδα, η οποία είναι διάσημη τηλεπερσόνα στο Μεξικό.

Η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να έχει εμπλακεί ξανά σε ανάλογου είδους σκάνδαλα στην πατρίδα του διεθνούς επιθετικού του Λεβαδειακού, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον τραγουδιστή Ελισέο Ρόμπλες.

inner

Ο Πουλίδο φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με την Σεπέδα λίγο καιρό πριν έρθει στην Ευρώπη, όπου και έδινε αγώνα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τελικά κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Στο διάστημα που ήταν διακοπές στο Ταμπίκο έχασε το κινητό του και έτσι έχουν διαρρεύσει διάφορα βίντεο με εκείνον πρωταγωνιστή και την ιστοσελίδα Milenio να υποστηρίζει πως θα κυκλοφορήσει και άλλα, αφού έχει πολλά στην κατοχή της!

Δείτε την… πέτρα του σκανδάλου Βίβιαν Σεπέδα

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x