Champions League

Έχει σχέδιο, αλλά περιμένει…

Χαμηλούς τόνους τηρούν στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση του «στημένου» αγώνα της Μέταλιστ και την αναμενόμενη απόφαση της UEFA. Πολλά, όμως, τα ενδεχόμενα αντίδρασης πριν το δεύτερο ματς.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς UEFA για την έκδοση απόφασης για την υπόθεση της Μέταλιστ, η οποία – σύμφωνα με το CAS – κατηγορείται για «στημένο» παιχνίδι με την Καρπάτι, λιγοστεύει τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να επωφεληθεί εκείνος και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σκεπτικό της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου είναι 250 σελίδες (!) και οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εξετάζουν προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από την Παρασκευή το βράδυ ασχολούνται έντονα με την υπόθεση, ερευνούν κάθε ενδεχόμενο και ψάχνουν κάθε περιθώρια αντίδρασης που υπάρχουν μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της SportDay, στον «Δικέφαλο του Βορρά» εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση πριν από την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα για να κατοχυρωθεί το δικαίωμα αντίδρασης σε οποιαδήποτε δικαστική εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ζητήσουν την εξαίρεση της Μέταλιστ από την ερχόμενη κλήρωση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συζητούνται, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν κάποια επίσημη ενημέρωση από την UEFA.

Οι όποιες προσπάθειες γίνονται από τους ιθύνοντες του συλλόγου, γνωρίζοντας πως τα περιθώρια χρόνου είναι ελάχιστα και ότι η ομάδα τους μάλλον δεν θα προλάβει να επωφεληθεί από την πιθανότατη τιμωρία των Ουκρανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x