Stoiximan Super League

Έχει την στήριξη και προχωράει…

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης έχει ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μετά την φυγή του Τσιώλη ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται από τα μαλλιά, είναι ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» μετά την φυγή του Σάκη Τσιώλη.

Ο νεαρός τεχνικός, βρίσκεται στην ομάδα της Τρίπολης πολλά χρόνια και αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα κάτσει στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής. Πρεμιέρα είχε κάνει, ένα παιχνίδι πριν αναλάβει ο Τσιώλης, το 2011, όταν ο Αστέρας επικράτησε του ΠΑΟΚ, 1-0 χάρη σε τέρμα του Περόνε.

Ο Βεργέτης, έχει καταγωγή από την Τρίπολη, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον κόσμο της ομάδας, αλλά όσο και μέσα σε αυτήν. Μάλιστα, επιθυμία των ιδιοκτητών του συλλόγου, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη ήταν αναλάβει κάποια στιγμή πρώτος προπονητής, το δικό τους παιδί.

Μάλιστα, ο δεύτερος, μίλησε στους παίκτες, δείχνοντάς τους, πως η διοίκηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Βεργέτη: «Ο Αστέρας Τρίπολης προχωράει. Ο Στάικος έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και είναι ο νέος σας προπονητής. Θέλω να προσέχετε πολύ τη ζωή που κάνετε.

Πλέον, οποιοδήποτε παράπτωμα θα τιμωρείται αμείλικτα. Να τηρείτε τα ωράρια σας και να είστε συνεπείς με τον εσωτερικό κανονισμό...», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x