Stoiximan Super League

Έχει χώρο για... βραβεία ο Τσάβες!

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Κρίστιαν Τσάβες, τονίζοντας πως έχει πολύ χώρο στην τροπαιοθήκη του.

Το 2Χ2 έκανε ο Κριστιάν Τσάβες στα βραβεία των ομορφότερων γκολ των πρώτων αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ και βραβεύτηκε σε τελετή που έγινε στο ΠΕΑΚΙ.

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα παρέλαβε το βραβείο του απ’ τα χέρια του προέδρου το Εμπορικού Επιμελητηρίου και μίλησε για τη σημαντική προσωπική του επιτυχία:

«Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο βραβείο αλλά περισσότερο για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστούμε τον κόσμο».

Αν έχει μεγάλη τροπαιοθήκη για νέα βραβεία ανέφερε: «Ναι έχω χώρο, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα».

Για τον αγώνα με την Καλλονή: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Θα δούμε τα πλάνα μας για το πώς θα τον κερδίσουμε».

Για τις σκέψεις του όταν πέτυχε το γκολ: «Είδα ότι ήταν καλό αλλά δεν σκέφτηκα κάτι. Λειτούργησα αυθόρμητα».

Ο Αργεντινός άσος παρέλαβε το βραβείο απ’ τα χέρια του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Δημητρίου, ο οποίος τόνισε:

«Εύχομαι οι εμφανίσεις που κάνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, να έχουν συνέχεια και για το καλό της ομάδας και για την καριέρα του. Ο κόσμος το χαίρεται περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Είμαστε μαζί σου για το καλό της ομάδας. Και ελπίζουμε στο τέλος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις καλές επιτυχίες όλοι μαζί και τις δικές σου και του ΠΑΣ Γιάννινα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x