Πόλο

«Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα»

Την προσοχή στο πρωτάθλημα πλέον στρέφει η Βουλιαγμένη μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Κώστα Τσαλκάνη που δεν θέλησε να αναφερθεί στην διαιτησία.

Κανένα σχόλιο για την διαιτησία δεν θέλησε να κάνει ο Κώστας Τσαλκάνης και πιο συγκεκριμένα να πει κάτι για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και ευστόχησε ο Γιάννης Φουντούλης, ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε όσα είπε ο Κώστας Τσαλκάνης, αρχηγός της Βουλιαγμένης:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λάθος επιλογές μας στα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ολυμπιακού για το Κύπελλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε μπροστά μας τους τελικούς του πρωταθλήματος, και γιατί όχι να μη γυρίσουμε και πάλι τη σειρά. Δε θέλω να εκφραστώ για τους διαιτητές στον τελικό, ούτε θα σχολιάσω τη φάση του πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε».

Διαβάστε επίσης όσα είπαν οι:

Χρήστος Αφρουδάκης (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης):

«Με ρωτάτε για τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Υπάρχει μια αμφιβολία για το πέναλτι με το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να μην σφυριχτεί, ήταν όμως μια δύσκολη φάση και ο διαιτητής είναι άνθρωπος. Πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει στιγμιαία. Αυτό έκανε, δεν θέλω να κάνω κάποιο αρνητικό σχόλιο. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην τελευταία περίοδο. Εκεί δεχτήκαμε μάλλον τυχερά γκολ και χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποιος πρέπει να κερδίσει και κάποιος πρέπει να χάσει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έχω την εντύπωση ότι και οι τελικοί του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν θα έχουν την ίδια εικόνα. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει έδρα. Και οι δυο ομάδες είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό είναι θετικό για το άθλημα. Ευτυχώς που υπάρχουν σε αυτές άνθρωποι που επενδύουν στο πόλο, διαφορετικά ίσως να μην υπήρχε πόλο στην Ελλάδα».

Άγγελος Βλαχόπουλος (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης):

«Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή στο τέλος. Επιθετικά δεν πήγαμε καλά κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο τρόπος που χάσαμε πρέπει να αποτελέσει μάθημα για εμάς ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Κρίσιμος ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x