Αγγλία

Έχουν θέματα με το… τιμόνι

Η Τροχαία της Αγγλίας αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησης του Σαμίρ Νασρί, επειδή ο τελευταίος δεν φρόντισε να πληρώσει τις κλήσεις που του είχαν κόψει λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Η οδήγηση δεν πρέπει να είναι το… φόρτε των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Κάρλος Τέβες, άλλος ένας παίκτης των «σίτιζενς» αντιμετωπίζει… θέματα με την αγγλική Τροχαία. Πρόκειται για τον Σαμίρ Νασρί, το δίπλωμα του οποίου αφαιρέθηκε για τους επόμενους έξι μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, ο Νασρί είχε «συλληφθεί» επανειλημμένα από τα ραντάρ να οδηγεί πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Για το λόγο αυτό του είχαν σταλεί στο σπίτι του κλήσεις, με τις οποίες καλούταν να πληρώσει το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο ο Νασρί αδιαφόρησε επιδεικτικά στις κλήσεις αυτές και ουδέποτε πλήρωσε το πρόστιμο που όφειλε.

Αυτό είχε ως συνέπεια να ενεργοποιηθεί ο νόμος, σύμφωνα με τον οποίον, του αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης για τους επόμενους έξι μήνες.

Αν οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι συνεχίσουν να… χάνουν τα διπλώματα οδήγησης με αυτόν τον ρυθμό, η διοίκηση θα πρέπει να βάλει… πουλμανάκι προκειμένου να τους εξυπηρετήσει στις μετακινήσεις τους.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x