Ελλάδα

«Έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος σχετικά με την νέα πρόκληση της καριέρας του ως βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως είναι ο Τζουσέπ Μπεροκάλ. Ποια είναι η ανησυχία του 44χρονου Ισπανού.

Ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι ο Τζουσέπ Μπεροκάλ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του και για την πορεία της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στο Καρπενήσι.

Εκτός των άλλων, ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς παραδέχτηκε πως είναι ανήσυχος σχετικά με την ετοιμότητα του Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά και του Νίκου Παππά που έχουν μείνει λίγο… πίσω.

Επιπλέον, ο 44χρονος Ισπανός χαρακτήρισε ως διάλλειμα για τους παίκτες του τον αυριανό (29/8) φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, επιβεβαιώνοντας πως όλοι θα πάρουν τον χρόνο συμμετοχής τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο paobc.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων στο Καρπενήσι. Δουλεύουμε με πολύ καλούς ρυθμούς, με πολύ καλό τρόπο και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στην ομάδα. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν ισχυρό κίνητρο να μάθουν και να βελτιωθούν, αλλά και να δουλέψουν πάνω στην φυσική τους κατάσταση. Έχω ένα πάρα πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα μου. Και αυτό μου το προκαλούν οι άνθρωποι της ομάδας που είναι εδώ και βοηθούν με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Η μόνη μου ανησυχία αυτήν την στιγμή είναι ο Μποχωρίδης γιατί έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επανέλθει άμεσα. Ο Παππάς μπαίνει και αυτός σιγά-σιγά. Αυτά τα προβλήματα είναι φυσιολογικά στις προετοιμασίες των ομάδων και παράλληλα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν την ομάδα. Μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτήν που ήμασταν όταν ξεκινούσαμε πριν από 10 ημέρες».

Σχετικά με το πρώτο «τεστ» κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε:

«Ο αυριανός αγώνας είναι σαν προπόνηση για εμάς. Ένας φιλικός αγώνας που θα τον δούμε σαν προπόνηση. Ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θα παίξουν όλοι, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν εικόνες από τις συνεχόμενες σκληρές προπονήσεις. Θα είναι ένα καλό διάλλειμα για τους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αν δω τους παίκτες να παίζουν όπως και στις προπονήσεις και να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους, τότε θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Γενικά, πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος από την δουλειά που γίνεται από όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x