Δραστηριότητες

Φαντασμαγορική άφιξη του Α380 της British στο Χονγκ Κονγκ με επίδειξη μόδας

Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η βρετανική μουσική, η μόδα, το σχέδιο και η κουζίνα συγκεντρώθηκε σε μια φαντασμαγορική βραδιά που διοργάνωσε η British Airways στο Χονγκ Κονγκ.

Η εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση που έφερε το όνομα «Gig on a Wing», παρουσίασε επιλεγμένα «αστέρια» της Βρετανίας σε εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπως ο Keith Williams, διευθύνων σύμβουλος της British Airways και αξιωματούχους του κλάδου των αερομεταφορών, της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, της ψυχαγωγίας και της φιλοξενίας του Χονγκ Κονγκ.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Διεθνή Αερολιμένα του Χονγκ Κονγκ, είχε ως επίκεντρο το υπερσύγχρονο Α380 super-jumbo της British Airways, το οποίο αποτέλεσε και το βασικό στοιχείο του σκηνικού που στήθηκε.

«Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο στη μακρά και με παράδοση πλέον σχέση που έχει αναπτυχθεί και που συνδέει το Χονγκ Κονγκ με το Λονδίνο, δύο από τα βασικότερα αεροπορικά κέντρα του κόσμου. Για περισσότερο από 75 χρόνια, αυτή η πόλη αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου της British Airways και συνεπώς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του υπερσύγχρονου Α380 στο στόλο της εταιρείας και στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι που εγκαινιάζουμε αυτή την απευθείας σύνδεση του Χονγκ Κονγκ με την Ευρώπη», δήλωσε ο Keith Williams.

Διαβάστε όσα έγιναν και δείτε τα μοντέλα και την κόρη του Mick Jagger, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x