Ελλάδα

Φαγέ: «Κλειδί η άμυνα»

Αναμφίβολα, το Ρέθυμνο είναι μια επιθετική ομάδα, ωστόσο ενάντια στον Κόροιβο δε θα είναι αυτό που θα μετρήσει, σύμφωνα με τον Μουχαμάντ Φαγέ. «Κλειδί η άμυνα», τόνισε. Τι είπε ο Χάρης Κουλουριώτης.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για την φετινή Α1 θέλει να κάνει το Ρέθυμνο κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως επισήμανε ο Μουχαμάντ Φαγέ, τονίζοντας όμως πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει αμυντική προσήλωση απ’ όλους.

«Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη εκτός έδρας. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας έχει πεισμώσει. Η ομάδα μου όπως όλοι γνωρίζουν, έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση αλλά το “κλειδί” για τη νίκη είναι η καλή αμυντική λειτουργία και τα ριμπάουντ. Ο αντίπαλος μας διαθέτει παίκτες που σκοράρουν αρκετά και εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τους σταματήσουμε», ήταν τα λόγια του 29χρονου πάουερ φόργουορντ.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Κουλουρίωτης μίλησε επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εν λόγω αναμέτρηση, συμφωνώντας απολύτως με τον Σενεγαλέζο άσο των Κρητικών.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς όπως όλα και θα “κυνηγήσουμε” μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση και η άμυνα είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε σε μεγάλο βαθμό ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι μία νέα ομάδα που διαθέτει ταλέντο και έμπειρους παίκτες και στην έδρα του παίζει αρκετά καλά», ήταν η τοποθέτηση του συνεργάτη του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x