Αγγλία

Φαν Πέρσι: «Δεν το πίστευα με τίποτα»

Για τη στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωνε στους ποδοσφαιριστές του πως θα αποσυρθεί από την προπονητική, μίλησε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, φανερώνοντας την ιδιαιτερότητα της στιγμής.

Στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έζησε πολύ ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Αγγλίας, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ αυτού, καθώς επίσης αγαπήθηκε από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» και μισήθηκε από αυτούς –ή έστω κάποιους από αυτούς- της Άρσεναλ.

Όμως, το πιο δυνατό γεγονός για τον Ολλανδό φαίνεται πως ήταν η στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέγκιουσον ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους πάγκους, στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Ο Σερ Άλεξ μπήκε από την πόρτα των αποδυτηρίων και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ότι αποσύρεται. Μου κόπηκε η ανάσα και τσιμπήθηκα για να δω αν ονειρεύομαι. Είχε πει πραγματικά αυτό που κατάλαβα;» είπε αρχικά ο 29χρονος στράικερ και πρόσθεσε:

«Επικράτησε πολλή ησυχία στο χώρο και όλοι μας συγκινηθήκαμε. Έπειτα, ο Σερ Άλεξ έβγαλε έναν μεγάλο λόγο σε όλη την ομάδα. Βρήκα πολύ ιδιαίτερη την ομιλία του και ένιωθα προνομιούχος που αποτελούσα κομμάτι της ιστορίας. Ήταν μια σπουδαία στιγμή για το ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός πως δεν ήμουν χαρούμενος που το άκουγα».

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x