Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες...»

Στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του αλλά δεν τις έκαναν γκολ στάθηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του αλλά δεν τις έκαναν γκολ στάθηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι ο οποίος συνοδεύτηκε με άλλο ένα στραβοπάτημα.

«Παίξαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κάνεις γκολ αυτές τις ευκαιρίες και εμείς δεν το κάναμε αυτό. Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του έχουν πρόβλημα αυτοπεποίθησης…

«Δεν νομίζω ότι η αυτοπεποίθησή μας ήταν σε υψηλά επίπεδα στο πρώτο 45λεπτό. Αλλά νομίζω ότι είναι κάτι λογικό όταν μια ομάδα σαν την Γιουνάιτεντ χάνει στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και έρχεται ισόπαλη στο δεύτερο», τόνισε και συνέχισε:

«Η πίεση είναι αρκετά υψηλή και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Μπορούσαμε να το διακρίνουμε στο πρώτο ημίχρονο πως οι παίκτες μας ήταν νευρικοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Το αποκαταστήσαμε αυτό το δεύτερο ημίχρονο και ίσως αυτό να αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x