Stoiximan Super League

«Φάρμακο το επόμενο παιχνίδι»

Να βρει το… γιατρικό του με νίκη στο επόμενο παιχνίδι θέλει ο Πλατανιάς, σύμφωνα με όσα δήωλσε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προσοχή του στο ερχόμενο ματς του Πλατανιά έχει στρέψει ήδη ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ποδοσφαιριστής του χανιώτικου συλλόγου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο σημερινό ματς, αλλά και στο τι πρέπει να διορθωθεί για να έρθει η νίκη στο εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και είχε ευκαιρίες. Εμείς δεν παίξαμε καλά, όχι όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας.

Κάναμε ένα πολύ κουραστικό ταξίδι, δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες. Μακάρι να μην γινόταν αυτό, αλλά έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα. Η ομάδα που κάνει ευκαιρίες κάποια στιγμή θα σκοράρει. Δεχτήκαμε γκολ εκεί που δεν πιεζόμασταν.

Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και το φάρμακο για μια ήττα είναι το επόμενο παιχνίδι, πάμε για νίκη με τον Απόλλωνα. Δεν είναι δική μου δουλειά. Πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πρέπει να μας προβληματίσει αυτή η ήττα. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έκανε πιο πολλές ευκαιρίες. Πιεστήκαμε και έτσι δίκαια νίκησε ο αντίπαλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x