Αγγλία

Φαρσέρ οι εισβολείς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

Μέλη διαδικτυακής ομάδας φαρσέρ δηλώνουν οι εισβολείς του αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στην Τότεναμ με την Παρτιζάν, που διεξήχθη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το βράδυ της Πέμπτης (28/11) η νίκη της Τότεναμ επί της Παρτιζάν με 1-0, παρότι με αυτή οι Λονδρέζοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους 32 του Europa League, καθώς ο αγώνας στιγματίστηκε από αλλεπάλληλες διακοπές λόγω της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο οπαδών των γηπεδούχων.

Σε τρεις στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, θεατές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ο διαιτητής του ματς αποφάσισε να το διακόψει για λίγα λεπτά, ωσότου αποκατασταθεί η τάξη. Οι τρεις εισβολείς φορούσαν μπλουζάκια της εταιρείας ακουστικών Bassbuds και συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται, οι νεαροί αυτοί δεν ήταν κοινοί χούλιγκαν ή υπέρμετρα ενθουσιώδεις οπαδοί των «Σπερς», αλλά ανήκουν σε μια ομάδα φαρσέρ του διαδικτύου, τους TrollstationUK, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Μάλιστα ανέβασαν και βίντεο όπου ανέλυαν τα σχέδια τους πριν τον αγώνα για το πώς θα σπάσουν την ασφάλεια του γηπέδου. «Σήμερα(Πέμπτη βράδυ) πρόκειται να δούμε ποιος θα διαρκέσει περισσότερο στο χορτάρι», είχε προαναγγείλει ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Γκόμες Γκαρσία, ηθοποιός και κωμικός σύμφωνα με το λογαριασμό του στο twitter.

Φαίνεται όμως πως ο «ακτιβισμός» αυτός δεν θα είναι η τελευταία πράξη των TrollstationUK, καθώς με το νέο μήνυμά τους «το ερώτημα είναι στάδιο «Έμιρειτς» ή «Στάμφορντ Μπριτζ», υπονόησαν φυσικά ότι σχεδιάζουν αντίστοιχη φάρσα στο μέλλον.

Ασαφές είναι για την ώρα ο βαθμός εμπλοκής της εταιρείας Bassbuds, η οποία αν και αποδοκίμασε τις ενέργειες αυτές μετά το παιχνίδι, νωρίτερα στη μέρα είχε εκφράσει την υποστήριξή της στους φαρσέρ.

Όπως και να έχει, η UEFA αναμένεται να διενεργήσει έρευνα για τα γεγονότα και δεν αποκλείεται να επιβάλλει πρόστιμο στη διοίκηση της Τότεναμ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x