Τένις

Φέντερερ είσαι...

Στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης προκρίθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, επικρατώντας 2-0 σετ του Γέρζι Γιάνοβιτς γιατί πολύ απλά είναι... ο Φέντερερ!

Δεν χρειάζεται ούτε να κάνει επίδειξη δύναμης, ούτε να «διαλύσει» τον αντίπαλό του!

Ο Ρότζερ Φέντερερ με μια επαγγελματική εμφάνιση, επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 σετ (6-4, 7-6) του «ανεβασμένου» Γέρζι Γιάνοβιτς και έδειξε ξανά αποφασισμένος για το τίτλο, που ομολογουμένως του ‘χει λείψει τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών, μετά τη νίκη του Ναδάλ στον «εμφύλιο» και του Μπέρντιχ κόντρα στον Τζόκοβιτς.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή, με τον Πολωνό να σερβίρει εντυπωσιακά για ακόμη ένα παιχνίδι και τον Ελβετό να μην μπορεί να βρει τρόπο να τον «σπάσει». Ωστόσο, ένα μπρέικ πόιντ έστω και σχετικά αργά του ‘δωσε προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο, χρειάστηκε ακόμη περισσότερη δύναμη από τον King Roger. Κι αυτό γιατί βρέθηκε να ‘χει «φάει» μπρέικ και μάλιστα να βλέπει τον Γιάνοβιτς να σερβίρει για το σετ. Εκεί, όμως «μίλησε» η μεγάλη του κλάση, κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα (5-5 γκέιμ) και οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break, όπου πολύ απλά... Ρότζερ Φέντερερ!

Πλέον, ο δρόμος για τον τελικό φαντάζει εύκολη υπόθεση, αφού στα ημιτελικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Μπενουά Περ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x