F1

Φερνάντο Αλόνσο: «Ερωτεύτηκα την Ελλάδα»

Ερωτευμένος με την Ελλάδα δήλωσε σε συνέντευξή του ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος βρέθηκε στην Πάρο και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο για να περάσει μέρος των διακοπών του.

Στα ελληνικά νησιά, την Πάρο και την Μύκονο, αποφάσισε ο Φερνάντο Αλόνσο να περάσει μέρος των διακοπών του.

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren-Honda δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ερωτευμένος με την Ελλάδα και όσον αφορά το μέλλον του δήλωσε πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να αποφορτιστεί ενόψει της συνέχειας.

«Ερωτεύτηκα την Ελλάδα, έτσι αποφάσισα να γυρίσω πίσω το φετινό καλοκαίρι. Να ανακαλύψω και άλλα μέρη αυτής της πανέμορφης χώρας. Πριν από δέκα μέρες έφτασα στην Πάρο και τώρα ήρθα στη Μύκονο, που είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Αλόνσο και πρόσθεσε:

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ηρεμήσω και να χαλαρώσω. Είναι καλό να κλείσεις τον διακόπτη σου για ένα διάστημα, να αποφορτιστεί όλη η ένταση και μετά να σκεφτείς τι θα κάνεις. Ξεκινάμε τον Φεβρουάριο με τα χειμερινά τεστ, κατόπιν ακολουθεί το πρωτάθλημα τον Μάρτιο και μέχρι τον Αύγουστο χρειάζεται να πετάς κάθε δύο-τρεις μέρες και να επισκέπτεσαι δέκα-έντεκα χώρες σε όλο τον πλανήτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x