Stoiximan Super League

«Φέρτε ξένους διαιτητές»

Προτάσεις για το προσεχές συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας έθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον ορισμό ξένων διαιτητών προτείνουν στον «δικέφαλο του Βορρά», αν επιμείνει η ΚΕΔ, ενώ καλούν τον Χιου Ντάλας για εξηγήσεις.

Την δικιά της γραμμή αλλά και τις δικές της προτάσεις, ενόψει του συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Δευτέρα, ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης έστειλαν επιστολή στην Διοργανώτρια Αρχή θέτοντας τους άξονες της συζήτησης που θέλουν να «ανοίξουν».

Αρχικά ζητούν την παρουσία του Χιου Ντάλας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από τον ορισμό των διαιτητών κι εν συνεχεία να συζητηθούν εκ νέου οι όροι της συνεργασίας της Σούπερ Λίγκας μαζί του.

Όσον αφορά τον μη ορισμό διαιτητών, στον ΠΑΟΚ προτείνουν την προσωρινή έλευση ξένων διαιτητών, ώστε να αντιμετωπιστεί έτσι η επιμονή της ΚΕΔ.

Τέλος, η ΠΑΕ καλεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κηρύξει όλες τις έρευνες και υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο κατεπείγουσες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x