F1

Φέτελ: «Σέβομαι τον Χάμιλτον»

Σε συνέντευξή του ο Σεμπάστιαν Φέτελ είπε ότι είχε αναγνωρίσει το ταλέντο του Λιούις Χάμιλτον από τα πρώτα του βήματα στις μικρότερες κατηγορίες, όταν και είχαν ξαναβρεθεί ως αντίπαλοι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε εντοπίσει το ταλέντο του Λιούις Χάμιλτον από μικρή ηλικία, όταν οι δρόμοι των τους είχαν συναντηθεί στα καρτ. Πλέον οι δύο πιλότοι έχουν κατακτήσει συνολικά επτά πρωταθλήματα τα τελευταία εννιά χρόνια, αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους κοντράρονται στα ίσα για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο Φέτελ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον μεγάλο αντίπαλό του, σε συνέντευξη του στο Channel 4.

Όταν ρωτήθηκε για τις πρώτες του σκέψεις όταν ο Χάμιλτον κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στη Formula 1, ο Γερμανός πιλότος είπε: «Όταν το 1999 τερμάτισε στη Τρίτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καρτ. Οι άνθρωποι της ομάδας που βρισκόμουν έλεγαν ότι ο Χάμιλτον θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Ο πιλότος της Ferrari έχει 14 βαθμούς περισσότερους από τον Χάμιλτον στην κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος και φαίνεται πως οι δυο τους θα μονομαχήσουν μέχρι το τελευταίο grand prix για τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Είναι πολύ γρήγορος και πολύ ταλαντούχος σε αυτό που κάνει. Δεν είναι δύσκολο για τον Χάμιλτον να οδηγεί γρήγορα και να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες. Βρίσκεται πάντα ψηλά αλλά δεν είναι ανίκητος. Τον σέβομαι», ανέφερε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x