F1

Φέτελ: «Σκ…α ο ήχος φέτος»

Έντονη κριτική άσκησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στις αλλαγές των κανονισμών του πρωταθλήματος της Formula 1, χαρακτηρίζοντας σκ…α τον ήχο των μονοθεσίων.

Μπορεί οι περισσότεροι πιλότοι κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του γκραν πρι της Μαλαισίας να ζήτησαν πίστωση χρόνου από τον κόσμο, ώστε να προσαρμοστούν και να καταλάβουν τις αλλαγές του πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο ο
Σεμπάστιαν Φέτελ τα είπε χύμα και τσουβαλάτα.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε ενοχλημένος από τον ήχο που… παράγουν τα μονοθέσια μετά την αλλαγή των κινητήρων σε turbo V6 1,6 λίτρων.

Μάλιστα, ο Φέτελ δεν δίστασε να πει πως ο ήχος είναι σκ…α και πως αυτό δεν κάνει καλό στο πρωτάθλημα της Formula 1, δεδομένου ότι ο κόσμος περιμένει από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να προσφέρει θέαμα.

«Ο ήχος είναι σκ…α. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Αυστραλία ήμουν στο pitwall και επικρατούσε ησυχία. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι καλό για τους φίλους του σπορ. Νομίζω ότι η Formula 1 πρέπει να είναι θεαματική και ο ήχος των μονοθεσίων είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Θυμάμαι –αν και δεν θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν έξι χρονών- τον ήχο των μονοθεσίων από τις δοκιμές στην Γερμανία. Άκουγες τον ήχο και ένιωθες το έδαφος να τρέμει. Είναι κρίμα που αυτό δεν ισχύει πια», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x