F1

Φέτελ: «Του το χρωστούσα»

Ξανά σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ με τον πρώτο να δηλώνει πως τώρα… πάτσισαν.

Μόνο να ρίξει νερό στο κρασί του δεν είναι διατεθειμένος ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως σέβεται τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ, ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορούσε κατά καιρούς να έχει βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.

Ακόμη, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως με την ενέργεια του στη Μαλαισία… πάτσισε για τον τρόπο που είχε αντιδράσει ο Γουέμπερ στο περσινό γκραν πρι της Βραζιλίας, όταν δεν τον είχε βοηθήσει στον αγώνα που κρίνονταν ο τίτλος.

«Σέβομαι τον Μαρκ σαν πιλότο, αλλά υπάρχουν στιγμές όπου θα έπρεπε να έχει βοηθήσει την ομάδα περισσότερο», δήλωσε ο Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η κίνησή του στη Μαλαισία ήταν ένας τρόπος να … ξεπληρώσει τη συμπεριφορά του Γουέμπερ στο περσινό τελευταίο γκραν πρι στη Βραζιλία:

«Μπορούμε να το πούμε και έτσι», απάντησε ο Φέτελ, ο οποίος ρίχνει λάδι στη φωτιά με τα σχόλια του.

«Όπως είπα και μετά το γκραν πρι της Μαλαισίας η ειλικρίνεια πάντα είναι καλύτερη. Ίσως κάποιες φορές η αλήθεια να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά όπως είπα είμαι πιλότος και στόχος μου είναι να τρέχω και να παίρνω νίκες. Στη Μαλαισία δέχτηκα μία εντολή από την ομάδα, την οποία δεν κατάλαβα ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Θα έπρεπε να την έχω καταλάβει, για αυτό και απολογήθηκα γιατί με αυτή μου την κίνηση έβαλα εμένα πάνω από την ομάδα και αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x