Κώστας Νικολακόπουλος

Φέτος θα δούμε τα πιο συγκλονιστικά πλέι οφ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την αλλαγή πρόβλεψης για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

***Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τότε που και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είχαν ξεκινήσει με δύο νίκες η κάθε μία, αυτό που ακούγονταν ήταν ότι φέτος περιμένουμε να δούμε το πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

***Υπήρχε δηλαδή η ελπίδα από κάποιους, από πολλούς, ότι φέτος δεν θα έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ότι θα ήταν ανταγωνιστικοί αντίπαλοι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ.

***Μόνο που οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες. Ήταν μέσα Σεπτέμβρη, που είχε καλλιεργηθεί αυτό το κλίμα. Τώρα, λιγότερο από τέσσερις μήνες μετά, η πραγματικότητα του βαθμολογικού πίνακα λέει ότι φέτος περιμένουμε να δούμε την πιο συγκλονιστική μάχη για τα πλέϊ οφς!

***Πραγματικά βλέπεις ότι οκτώ ομάδες είναι στη μάχη για τις τέσσερις θέσεις! Ποτέ δεν υπήρχε τέτοιος συναγωνισμός.

***Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τον Πλατανιά στους 20 πόντους. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο στους 21 πόντους. Ο Παναθηναϊκός (με ένα αγώνα λιγότερο) ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στους 22 πόντους. Κι ο Πανιώνιος με την Ξάνθη έχουν από 25 βαθμούς!

***Αλλά την αλήθεια λένε και τα αποτελέσματα των ομάδων αυτών μεταξύ τους: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-2, Πανιώνιος-Παναθηναίκός 1-1 με ισοφάριση στο 90’, ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-2 από 2-0, ΑΕΚ-ΠΑΣ 1-1, ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-0, ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-0, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1.

***Με τέτοια αποτελέσματα (και όσο ο Ολυμπιακός παραμένει τόσο δυνατός και διατηρεί την απόσταση ασφάλειας) πραγματικά πρέπει να περιμένουμε συγκλονιστικές μάχες για τα πλέϊ οφς! Αφού δεν γίνεται τίποτα συγκλονιστικό για τη μάχη του τίτλου, ας δικαιωθεί η πρόβλεψη περί…συγκλονιστικού έστω για τα πλέϊ οφς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x