Europa League

Φέτος το κάτι παραπάνω

Την περσινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Φέτος με αφετηρία τη Ραπίντ από τη συγκεκριμένη φάση, ελπίζει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Την περσινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης είχε άγνοια τι εστί Europa League.

Μέσα σε μια χρονιά κατάφερε να είναι μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος και κατάφερε μέσω των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας να τερματίσει στην τέταρτη θέση, κερδίζοντας ξανά ένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα οι Αρκάδες υποδέχονται τη Ραπίντ Βιέννης (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο, κάτι που γνωρίζουν καλά οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη.

Γι' αυτό θα κάνουν ό,τι περνάει... από τα πόδια τους για τη νίκη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι, που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουν τις δυσκολίες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Λισγάρα και Πιπίνη (ή Ζαραδούκα).

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Ζησόπουλος, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Κάφα. Μοναδικός προωθημένος ένας εκ των Χουάνμα ή Μπαράλες. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Γκοϊάν, Μουνάφο, Γκρατσίνι, Σέτι, Βελισσάρης και Μπακασέτας.

Από την πλευρά τους, οι Αυστριακοί θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1, με τους Νοβότα (τερματοφύλακας), Τριμέλ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν, Ντένερ (άμυνα), Μπόσκοβιτς, Πέτσος, Σάουμπ, Σ. Χόφμαν, Μπουργκστάλερ (χαφ) και Μπόιντ (επίθεση). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντλινγκερ, Μπεχρέντ, Σράμελ, Μ. Χόφχαν, Πάλα, Γκρότσουρεκ, Ζάμπιτσερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x