Ελλάδα

«Φεύγω από την ΑΕΚ μετά από 18 χρόνια τιμής και περηφάνιας»

Μέσω γραπτής δήλωσης ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε «αντίο» στην ΑΕΚ, αφήνοντας αιχμές για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες αλλά και τη διοικούσα επιτροπή.

Την απόφασή του να μην βρεθεί στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο τεχνικός της «Ένωσης», μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο, μέσω γραπτής δήλωσης χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει πόστο βοηθού δίπλα στο νέο προπονητή ενώ άφησε και σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της διοικούσας επιτροπής σχετικά με την καταβολή των οφειλομένων.

Αναλυτικά:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στην μπασκετική ΑΕΚ, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και το χρέος, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε ό,τι αφορά στο όνομά μου.

1) Να καταγγείλω το επαναλαμβανόμενο unfair της χρησιμοποίησης του ονόματός μου εδώ και πολλές μέρες ως πιθανού συνεργάτη του νέου προπονητή της ομάδας, προκειμένου να ικανοποιηθούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Ουδεμία επίσημη πρόταση έχει γίνει από πλευράς διοίκησης με προσδιορισμένα τον ακριβή ρόλο μου και τους όρους της συνεργασίας.

2) Να ενημερώσω ότι δεν τίθεται πλέον θέμα παραμονής μου στο Σύλλογο. Δικαιούμαι να μη δεχτώ το ρόλο του επιλαχόντα υποψηφίου συνεργάτη σε λίστα αναμονής, την ίδια στιγμή που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο αγωνιστικός και οργανωτικός σχεδιασμός της ομάδας από τη νέα διοικούσα επιτροπή και «εξωτερικούς συνεργάτες» εδώ και καιρό. Πόσο δε μάλλον όταν βρισκόμαστε στο μήνα Αύγουστο και παραμένουμε απλήρωτοι εγώ και οι συνεργάτες μου από τον Δεκέμβριο του 2013. Αποχωρώ απ την ομάδα με έναν απολογισμό 18 χρόνων τιμής και περηφάνιας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.

Βαγγέλης Ζιάγκος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x