Βόλεϊ

Φιλική ήττα για Ολυμπιακό

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Volley League με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έχασε σε φιλική αναμέτρηση από τη Ζάμαλεκ Καϊρου με 3-2 σετ στου Ρέντη.

Η πρωταθλήτρια Αιγύπτου βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να δώσει φιλικά ματς, ενόψει της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών Αφρικής.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα δοκίμασε διάφορα σχήματα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση που θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Σουλτανόπουλο - Σφενδυλάκη κεντρικούς, Κοκκινάκη - Όγκουρτσακ ακραίους και Φιλίποφ - Έγκλεσκαλνς πασαδόρο και διαγώνιο αντίστοιχα και προηγήθηκαν με 2-1 σετ, όμως οι Αιγύπτιοι κατάφεραν και «γύρισαν» τον αγώνα.


Τα σετ: 25-20, 27-25, 23-25, 23-25, 14-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σουλτανόπουλος, Φιλίποφ, Έγκλεσκαλνς, Κοκκινάκης, Όγκουρτσακ, Σφενδυλάκης, Ταμπουρατζής (λ), Γκούζντα (λ), Σακόγλου, Τσουκ, Παπαδόπουλος

ΖΑΜΑΛΕΚ: Αμπολατέφ, Αστρόβ, Γιουσέφ, Μονέμ, Άχος Κόστα, Ρεντό, Ρεντά (λ), Κχατάμπ, Σάντνι, Λόκανι, Αλί, Μοχσέν, Μουσταφά, Αζεμί


Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως: «Σήμερα, παίξαμε έναν φιλικό αγώνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα από την Αίγυπτο. Προσπάθησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου και να επαναφέρω σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Τσουκ ειδικότερα, αλλά και τους Στιβαχτή - Σακόγλου.

Για εμάς, αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό τεστ πριν τον ΠΑΟΚ, αλλά και πριν το Final Four του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x