Χάντμπολ

Φιλική νίκη για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε έστω και δύσκολα της Αναγέννησης Βύρωνα (26-22) στο πλαίσιο του τουρνουά «φιλίας» Νοτίου Ελλάδας.

Στο δεύτερο παιχνίδι στο τουρνουά «φιλίας» η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα με 26-22 της Αναγέννησης Βύρωνα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η «Ένωση» με νεαρούς παίκτες στο βασικό σχήμα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Τάσο Τσακνή. Αντίθετα η νεοφώτιστη ομάδα με μαχητικότητα... ψαλίδισε την διαφορά στα τρία γκολ (10-13 στο 35') πολύ γρήγορα, ενώ λίγο αργότερα (37') μείωσε στα δύο γκολ (13-15). Τελικά η ΑΕΚ επιστράτευσε την ποιότητα κάποιων παικτών της και με ένα σερί 3-0 με τέρματα των Καρυπίδη, Ράκσεβιτς και Νικολαΐδη, πήρε την νίκη με 26-22.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Βύρωνα Παναγιώτης Ιατρούδης, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Η ΑΕΚ έκανε ένα προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, είναι άλλου επιπέδου ομάδα. Οι παίκτες μου είναι μαχητές και σε κάθε ματς τα δίνουνε όλα. Αυτές οι ήττες με μεγάλες ομάδες είναι... ευχάριστες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτό το τουρνουά και παρά τις δύσκολα οικονομικά συνθήκες παρουσιάζονται πολλές ομάδες οργανωμένες και με νέους παράγοντες. Η ομάδα της Αναγέννησης έχει στρατηγικά δομηθεί για να έχει παρόν και μέλλον. Έχει αθλητές από 19 έως 30 ετών με όρεξη και σε κάθε αγώνα κάποιο από αυτά τα παιδιά ξεχωρίζει. Σήμερα ήταν ο Φάμπατς, προχθές ο Μυλωνάς και αύριο κάποιος άλλος. Μέσα από ταπεινότητα και δουλειά, οι παίκτες θα δώσουν το στίγμα τους στο άθλημα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, είπε: «Είναι δεύτερη χρονιά που μας συμβαίνει αυτό. Οι παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό έχουν μια εικόνα στρεβλή της πραγματικότητας και μέχρι να μπουν στην λογική ελληνικών ομάδων χρειάζονται χρόνο. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μια πολύ καλή άμυνα και μια επίθεση που βρήκε λύσεις στην ανοιχτή άμυνα της Αναγέννησης. Στο δεύτερο ούτε η άμυνα δεν βρήκε λύσεις, ενώ στην επίθεση παίζαμε μόνο με την ποιότητα των παικτών και όχι ομαδικά. Η ομάδα πάντως είναι αρκετά έτοιμη και είναι ιδανικά αυτά τα παιχνίδια για να μπει στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι στοίχημα ποια νέα παιδιά θα κερδίσουμε από την φετινή χρονιά». Σε ερώτηση για την παρουσία του Τσακνή απάντησε: «Ο Τσακνής είναι ένας τερματοφύλακας με μεγάλη ποιότητα και το μόνο που του λείπει είναι η εμπειρία. Τεχνικά είναι εξαιρετικός και η εμφάνιση του δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Εξάλλου και στο τουρνουά της Ελβετίας η απόδοση του ήταν πολύ καλή».


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ- ΑΕΚ 22-26

Τα 5λεπτα: 2-1, 4-4, 6-6, 6-8, 7-11, 7-13 (ημχ.), 10-13, 13-15, 16-18, 16-19, 20-21, 22-26

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου 6, Στουμπής Π. 2, Βασιλόπουλος, Αργυράκης 2, Χατζόπουλος 2, Φάμπατς 5, Τσεύλικος, Καλογερόπουλος, Στουμπής Δ. 2, Χατσίκας 1, Αντωνιάδης, Μυλωνάς, Αιβάζης, Λεωνίδας 2, Χάλαρης.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Ράκσεβιτς 3, Μπακαούκας 3, Κουμαραδέλης 1, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος 1, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαϊδης 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x