Games

Φήμες για Assassin's Creed στη Ρώμη

Η Jade Raymond δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι η ιστορία ενός από τα επόμενα Assassin's Creed θα μπορούσε να λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ρώμη...

Η Jade Raymond δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι η ιστορία ενός από τα επόμενα Assassin's Creed θα μπορούσε να λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ρώμη, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει την εμπορική επιτυχία της σειράς.

Η Raymond τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι «το κλειδί της σειράς για ένα δημοφιλές παιχνίδι είναι να υπάρχει αρχικά μία καλή ιδέα.

Στο Assassin's Creed αυτό το κομμάτι είναι προφανές». Στη συνέχεια, η επικεφαλής της Ubisoft Toronto σημείωσε πως «δουλεύουμε με τους ιστορικούς για να αναδημιουργούμε αυτές τις κοινωνίες και εποχές -την αρχαία Ρώμη, τη Γαλλική Επανάσταση- και επειδή το κάθε μέρος της σειράς λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές εποχές, οι παίκτες φροντίσαμε να μην κουράζονται».

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Ubisoft έχει επιβεβαιώσει ήδη το Assassin's Creed Unity για Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ θα διατεθεί και ένα ξεχωριστό Assassin's Creed για τα συστήματα της προηγούμενης γενιάς με τίτλο Assassin's Creed Comet.

Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός AC στην αρχαία Ρώμη;

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x