Games

Φήμη για επιστροφή παλαιότερων Batman video games

Η ανακοίνωση της απόφασης της εταιρίας να καθυστερήσει κατά 21 μέρες την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight μπορεί να απογοήτευσε τους φίλους της σειράς, αλλά...

Η ανακοίνωση της απόφασης της εταιρίας να καθυστερήσει κατά 21 μέρες την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight μπορεί να απογοήτευσε τους φίλους της σειράς, αλλά μία νέα φήμη έρχεται να προσθέσει μία θετική νότα γύρω από το franchise του «σκοτεινού ιππότη».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων μέσων, η Rocksteady Studios φαίνεται να προετοιμάζει την κυκλοφορία μίας διπλής remastered έκδοσης της σειράς Batman: Arkham, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τους πρώτους δύο τίτλους.

Η καλά πληροφορημένη και ανώνυμη πηγή τονίζει ότι η συγκεκριμένη επανακυκλοφορία θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One τα Χριστούγεννα του 2015, ενώ δεν γίνεται κουβέντα για το Arkham Origins το οποίο είχε επιμεληθεί από την Warner Bros. Montreal.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο δεν θεωρείται ως βασικό κομμάτι της τριλογίας Batman: Arkham η οποία θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουνίου με το πολυαναμενόμενο Batman: Arkham Knight.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x