Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό»

Να μην πέσουν αμαχητί, υποστήριξε ο Κώστας Φλεβαράκης πως είναι ο στόχος των Τρικάλων απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Να τον δυσκολέψουμε», τόνισε. Ως γιορτή χαρακτήρισε το εν λόγω ματς ο Μάριος Ματαλόν.

Ευκαιρία για να κερδίσουν τα Τρίκαλα σημαντικές εμπειρίες είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος υποστήριξε πως οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το έργο των «πράσινων» όσο πιο δύσκολο γίνεται.

«Μετά από τρία παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι δείξαμε σταδιακή άνοδο, παίξαμε καλό μπάσκετ, κάναμε δύο νίκες, παίζουμε τώρα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τους δύο μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση την Κυριακή , να αποκομίσουμε εμπειρίες και να δυσκολέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να δει από κοντά μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλλά και τα δικά μας παιδιά που κάνουν την δική τους προσπάθεια», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Θεσσαλών.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ματαλόν αναφέρθηκε κι εκείνος για το εν λόγω ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισημαίνοντας πως αποτελεί έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του να αντιμετωπίσουν μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, ενώ τόνισε πως πρόκειται για γιορτή.

«Σιγά σιγά αρχίζουμε και δένουμε σαν ομάδα και αυτό φάνηκε κυρίως στην εκτός έδρας επιτυχία μας με τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος τον στόχο μας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία γιορτή για όλους και για μας μία πρόκληση να κοντραριστούμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο και θα χαρούμε όλοι μας», ήταν τα λόγια του 25χρονου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x