Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Όσο καλύτερα γίνεται»

Η παραμονή εξασφαλίστηκε, αλλά στα Τρίκαλα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη, τα Τρίκαλα θα είναι και του χρόνου στην Α1, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στόχος είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» (18:00) για την 25η αγωνιστική.

«Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε μία ιστορική έδρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε και αν κάνουμε δύο νίκες, κάτι που δεν είναι φυσικά εύκολο, να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής των Θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης.

Ο γκαρντ της ομάδας, Μάριος Ματαλών, τόνισε: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο πιο πετυχημένα μπορούμε. Εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας στην κατηγορία αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να χαλαρώσουμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν. Το να παίζεις μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία για όλους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x