Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φλέγκας στον ΣΠΟΡ FM: «Είχαμε όνειρα για κάτι παραπάνω»

Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας παραδέχθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η έκτη θέση που πήρε η Εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν άφησε ικανοποιημένα τα μέλη της αποστολής της.

Στην παρουσία της Εθνικής Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Φλέγκας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης είχαν όνεια για κάτι καλύτερο από την έκτη θέση.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την έκτη θέση, διότι μπορούσαμε και είχαμε όνειρα για κάτι παραπάνω. Είχαμε μια κακή ημέρα με την Ιταλία στα προημιτελικά και δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πρώτοι στον όμιλο, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου χάσαμε το παιχνίδι. Στο ματς με την Ιταλία πιθανόν να χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και γι’ αυτό να ηττηθήκαμε. Σαν ομάδα της υδατοσφαίρισης κοιτάμε πιο ψηλά μπορούσε και δεν μας ικανοποιεί κάποια άλλη θέση πλην αυτών του μεταλλίου», τόνισε, μιλώντας στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα έκανε καλή συγκομιδή μεταλλίων τηρουμένων των αναλογιών, είπε: «Η ελληνική αποστολή τα πήγε καλά, κρατάμε το γεγονός ότι οι αθλητές μεταξύ τους ήμασταν πολύ καλά».

Όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει το γεγονός ότι η Εθνική πόλο είναι σταθερά ψηλά στις διοργανώσεις που συμμετέχει, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, απάντησε: «Το καταφέρνουμε με έξι και επτά ώρες προπόνησης την ημέρα και έξι φορές την εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x