Επικαιρότητα

Φλώρινα: Ανήλικος ξάφρισε πανάκριβο κινητό μέσα σε καφετέρια

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Το τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της μια 22χρονη η οποία έπινε ανυποψίαστη τον καφέ της σε μια καφετέρια στη Φλώρινα, «γυάλισε» στο μάτι ενός ανήλικου θαμώνα που κατάφερε να το βουτήξει από το τραπέζι όπου το είχε ακουμπήσει η ιδιοκτήτριά του.

Ο 17χρονος δράστης προσπάθησε να εξαφανιστεί, ωστόσο η περιγραφή του που δόθηκε από άλλους θαμώνες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ήταν λεπτομερής κι έτσι συνελήφθη άμεσα, ενώ το αξίας 550 ευρώ κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην 22χρονη. Ο 17χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Άλλοι δυο ανήλικοι και τέσσερις μεγαλύτερης ηλικίας συνεργοί τους, όλοι Έλληνες, ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας ως οι δράστες της κλοπής που είχε γίνει στις 3 Δεκεμβρίου στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας στην Καλαμάτα. Σε βάρος των ανηλίκων και των συνεργών τους ηλικίας 19, 20, 21, και 28 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x