Πόλο

Φοβερή Ελλάδα και στο «Σαμαρτζίδης»

Με φοβερή εμφάνιση επί της Ιταλίας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική πόλο ανδρών, επικρατώντας 10-7 στην πρεμιέρα του Σαμαρτζίδης Καπ.

Με τον καλύτερο τρόπο και κορυφαίο τον Γιάννη Φουντούλη (3 γκολ) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και στο «Σαμαρτζίδης Καπ» η Εθνική πόλο Ανδρών, που επικράτησε της Ιταλίας 10-7.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τα ηνία στο σκορ από νωρίς, όμως η χαλάρωση του τελευταίου οκταλέπτου της κόστισε τέσσερα τέρματα, όμως ο αγώνας είχε ήδη κριθεί.

Το δεύτερο ματς της Ελλάδα είναι σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 4/7) στις 20.30 κόντρα στην Κροατία, η οποία στο πρώτο της ματς επικράτησε της Σερβίας 10-8.

Ελλάδα- Ιταλία: 10-7
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 3-2, 2-4

Ελλάδα( Σάκης Κεχαγιάς) : Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούνας, Τίγκας, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χ. ,Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Καπότσης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια) : Τσεμπέστι, Ντι Φούλβιο 1, Τζακόπο, Φιλιόλι, Τζορτζέτι 1, Φοντέλι, Φίγκαρι, Γκάλο 2, Βελότο, Λουόνγκο 1, Αικάρντι 2, Μπρούνι, Ντελούνγκο

H βαθμολογία:
Ελλάδα 3
Κροατία 3
Σερβία 0
Ιταλία 0
Ισπανία 0*
*Με παιχνίδι λιγότερο

Το πρόγραμμα του απογεύματος:
19:00 Ισπανία- Ιταλία
20:30 Ελλάδα- Κροατία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x