Euroleague

Φοβίζει λόγω… Παναθηναϊκού

Πολύ προσεκτική θα πρέπει να είναι η Μπαρτσελόνα ενάντια στην Τουρόβ, όπως υποστήριξε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έφερε ως παράδειγμα το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον Κόλινς και τον Ράιτ.

Έχοντας ως παράδειγμα τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την προσεχή αντίπαλό της στην Ευρωλίγκα, Τουρόβ, όπως επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Έχασαν τα πρώτα δύο παιχνίδια, αλλά ήταν κοντά όταν ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από το 73-71 τα τελευταία πέντε λεπτά και με σερί 13-0 βρέθηκαν στο 73-78 με την Φενέρμπαχτσε με μόλις δύο λεπτά να απομένουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια δύσκολη αντίπαλος για να κερδίσεις», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού.

Επιπλέον, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Πολωνίας, ξεχωρίζοντας τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μάρντι Κόλινς και τον υποψήφιο «πράσινο», Κρις Ράιτ.

«Είναι μια ομάδα που ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλούς από τους παίκτες της και οι δικοί μου θα πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Έχουν ένα καλό γκρουπ Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένων των Μάρντι Κόλινς, Τόνι Τέιλορ και Κρις Ράιτ, ο οποίος υπέγραψε την Δευτέρα (σ.σ. 27/10) και θα παίξει αύριο (σ.σ. 31/10)», ήταν τα λόγια του Πασκουάλ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x