Γαλλία

Φόβοι πως χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο! (video)

Σοκ προκαλούν τα πρώτα νέα και οι εκτιμήσεις για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σήμερα ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ίσως χάσει και το Μουντιάλ με την Κολομβία, εκ των αντιπάλων της Εθνικής!

Η ατυχία φαίνεται πως χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Ρανταμέλ Φαλκάο! Στο παιχνίδι της Μονακό με την... Σασελέ (4η κατηγορία), ο Κολομβιανός άσος τραυματίστηκε σοβαρά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου –κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει- και η τηλεόραση τον έδειχνε να σφαδάζει στον αγωνιστικό χώρο!

Φυσικά αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, αλλά τα νέα –σε πρώτη φάση- δεν φαίνονται καθόλου εύχαριστα, τόσο για τον ίδιο, όσο για την Μονακό, αλλά και την εθνική του!

Κι αυτό διότι φαίνεται πως έχει υποστεί «χοντρή» ζημιά στο γόνατό του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως όχι μόνο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Βέβαια όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες ώρες, καθώς ήδη ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αν τυχόν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε θα είναι μια εξέλιξη που «διευκολύνει» την Εθνική μας, καθώς οι Λατινοαμερικάνοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και μια πιθανή απουσία του φορ των Μονεγάσκων αλλάζει τις ισορροπίες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x