«Φοβού» τη Ferrari

Η μέχρι τώρα εικόνα της Scuderia στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης προκαλεί… πονοκέφαλο και βάζει σε σκέψεις, τόσο στους αντιπάλους οδηγούς, όσο και στις ανταγωνίστριες ομάδες και πιο συγκεκριμένα την Mercedes.

Οι «ασημί» φοβούνται τις ανακατατάξεις που μπορεί να προκύψουν από τις πολλές νέες αλλαγές σε μονοθέσια και κανονισμούς και οι πρόσφατες δηλώσεις των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, δείχνουν τoν προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις της γερμανικής ομάδας.

Ο Βρετανός πιλότος, που φημίζεται για τα περίφημα mind games τα οποία χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές για να μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους του, όταν ρωτήθηκε για το αν η Mercedes είναι το φαβορί, δήλωσε: «Η Ferrari θα πρέπει να είναι το φαβορί. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια από πάνω τους, επειδή μέχρι τώρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ο ομόσταυλός του, Valtteri Bottas παραδέχθηκε επίσης ότι η Ferrari φέτος μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

«Νομίζω ότι η Ferrari είναι πολύ καλή, δείχνουν να είναι σταθεροί και γρήγοροι . Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ούτε την Ferrari, αλλά ούτε την Red Bull» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν βρισκόμαστε στο σημείο που θα θέλαμε να ήμασταν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο στο εναρκτήριο Gran Prix στην πίστα της Μελβούρνης».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιλιβαράκος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ