Stoiximan Super League

«Φορ όπως ο Μήτρογλου κοστίζουν ακριβά»!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Μίτσελ στην Marca»: Σχολίασε τους Ρομπέρτο, Μήτρογλου, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν ψηλά στην Ισπανία και μίλησε για τα ματς με την Μάντσεστερ.

Πολλά θέματα κλήθηκε να σχολιάσει ο Μίτσελ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Μarca».

Εκείνο που ξεχωρίζει είναι πως θεωρεί ότι ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να σταθεί σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο και με τις επιδόσεις του η τιμή του θα μπορούσε να αγγίξει τα 30, 40 ή 50 εκατ. ευρώ!

Επίσης, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Ρομπέρτο έχει τις δυνατότητες να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα της πατρίδας του ή σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως είναι στο μυαλό του το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού, όμως εκείνο που προέχει τώρα είναι οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην «Μarca»

Για τις εμφανίσεις του Ρομπέρτο:

«Εχει τα πάντα για να παίξει σε μεγάλο ισπανικό σύλλογο, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωσή του, αλλά σε μεγάλο βαθμό παίζει και η απόφαση του παίκτη».

Για εκείνες του Κώστα Μήτρογλου:

«Θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι. Οχι περισσότερο (σ.σ.: γέλια). Οταν ένας παίκτης είναι τέτοιος σκόρερ, κοστολογείται 30, 40 ή 50 εκατ. ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι λιγότερα. Αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε τοπ σύλλογο».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να εργαστεί στην πατρίδα του:

«Φυσικά το σκέφτομαι. Αλλά πρέπει να βλέπεις και τις καταστάσεις. Στην Ελλάδα περνάω καλά και παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη θέση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός στην Primera Division:

«Οπως είμαστε τώρα, νομίζω θα διεκδικούσαμε θέση στην Ευρώπη. Από την τέταρτη μέχρι την έβδομη θέση. Σίγουρα θα ήμασταν στις 7 καλύτερες».

Για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League:

«Παίζοντας μαζί τους είναι αναγνώριση για το τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι ένα βραβείο. Αλλά η ιδέα μας είναι να το παλέψουμε και γιατί όχι να μείνουμε ζωντανοί».

Για το αν είναι στόχος η κατάκτηση του νταμπλ:

«Είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας. Αλλά επίσης θέλουμε να βελτιωνόμαστε στην Ευρώπη».

Για τα πράγματα που έχει μάθει το διάστημα που είναι στην Ελλάδα:

«Πολλά πράγματα. Έπρεπε να αλλάξω το πλάνο μου και τη λογική μου διότι στην Ελλάδα η επικοινωνία είναι αλλιώτικη. Επρεπε να είμαι πιο ευθύς και σε άλλη γλώσσα, αλλά και να μάθω σε άλλον τρόπο ποδοσφαίρου. Τακτικά είμαστε μία δυνατή ομάδα, που είναι τόσο επιθετική κάποιες φορές, οπότε οφείλουμε να διαφοροποιούμε το σύστημά μας».

Για τα ρεκόρ που σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Θα το θυμάται κανείς πιο πολύ όσο περνάει ο χρόνος. Πρόκειται για ρεκόρ που έγιναν τη δεκαετία του '60 όταν ο Ολυμπιακός είχε την πιο αναγνωρισμένη και καλύτερη ομάδα. Αυτό και μόνο δείχνει πως κάνουμε καλή δουλειά. Δεν είναι μόνο το ξεκίνημά μας. Είναι πως περάσαμε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας αρκετές φορές και τώρα τον Φεβρουάριο που τα πράγματα θα είναι αλλιώς, θα πάμε όχι μόνο για τις καλές εμφανίσεις, αλλά και για τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x