Ελλάδα

Φόρεσε τα πράσινα ο Φώτσης

Την πρώτη του προπόνηση, μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έκανε ο Αντώνης Φώτσης. Μπαίνει ο Μπράμος, «μόνοι» τους οι τραυματίες.

Την Πέμπτη πήγε με πολιτικά στο ΟΑΚΑ για μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, σήμερα φόρεσε ξανά την πράσινη φανέλα. Ο Αντώνης Φώτσης έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στο τριφύλλι και πρόσθεσε ακόμα ένα «όπλο» στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Το Σάββατο, ο «Άρτζι» θα έχει ακόμα ένα λόγο να είναι χαρούμενος, αφού θα δει και τον Μάικ Μπράμο να ανηφορίζει στο ΟΑΚΑ και να ενσωματώνεται στην αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από το... μέτωπο των δύο τραυματιών, δεν υπήρξε κάποιο νεότερο. Ο Στέφαν Λάσμε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όμως ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του σε φουλ ρυθμούς, ενώ από την άλλη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε θεραπεία.

Φυσικά, απόντες ήταν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις, λόγω των υποχρεώσεών τους στο Ευρωμπάσκετ, με Κροατία και Λιθουανία αντίστοιχα, ενώ... παρέα στην Σλοβενία τους κάνει και ο Γιώργος Διαμαντάκος, που έχει πάει στην χώρα για το All Star Game των Εφήβων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x