Stoiximan Super League

Φορτούνης: «Γι’ αυτό επέλεξα Ολυμπιακό»

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αντί του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού εξήγησε ο Κώστας Φορτούνης, τονίζοντας ότι αυτός δεν ήταν οικονομικός.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι κριτήριο για την επιλογή του έπαιξε η παρουσία των Πειραιωτών στο Champions League και όχι τα χρήματα που του προσφέρθηκαν από τους πρωταθλητές Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος άσος στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Arena Press»

Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός σου έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα;

«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφαση μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω»

Με τον ΠΑΟΚ τι έγινε;

«Γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα. Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου, καταλήξαμε στην τελική επιλογή το Σάββατο το βράδυ και ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ότι δεν πήγα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x