Γ' Εθνική

Φορτσάρει για γήπεδο και φορ

Μετά το Πάσχα «τρέχουν» οι εξελίξεις για να αρχίσουν τα έργα στο γήπεδο και να προχωρήσουν κι άλλοι οι μεταγραφές στην ΑΕΚ.

Οι μέρες του Πάσχα δεν προσφέρονται για να τρέξει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Όχι γιατί οι άνθρωποι της ομάδας ξεκουράζονται, αλλά γιατί η κρατική μηχανή είναι ακόμη πιο δυσκίνητη από ό,τι συνήθως. Πάντως οι μέρες μετά την Ανάσταση θα είναι γεμάτες… δράση για την «Ένωση», καθώς αναμένεται να περάσει από τη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την «Αγια-Σοφιά», που θα θωρακίζει νομικά το έργο, ενώ θα ακολουθήσει η έκδοση αδειών. Αυτή υπολογίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» να έρθει στα χέρια τους στα τέλη Μαΐου για να αρχίσουν τα έργα στο οικόπεδο.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν βιάζεται για το θέμα της εμπορικής ονομασίας του γηπέδου. Στα χέρια του φέρεται να έχει τουλάχιστον δύο προτάσεις, που είναι αρκετά καλές, αλλά περιμένει ακόμη καλύτερες έχοντας θέσει σαν βάση τα 15 εκατ. ευρώ.

Εξελίξεις και στα μεταγραφικά

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη έντεκα μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Μιχάλη Μπακάκη, αλλά δεν σταματά εκεί. Μετά το Πάσχα αναμένονται εξελίξεις, τόσο όσον αφορά στον προπονητή, όσο και για τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που είναι αρκετές. Η ΑΕΚ αναζητεί επιθετικό, με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Μιχάλη Μανιά να είναι στη λίστα αλλά και να υπάρχουν περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά στα υπόψη, αριστερό μπακ (για να πλαισιώσει Πεταυράκη και Τσουμάγκα), αμυντικό χαφ, με τον Κατσουράνη να φέρεται κοντά στην «Ένωση», αλλά και τουλάχιστον έναν εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x