Mini Football

Φορτσάρουν οι ...πάντες στο N'JOY UNI-League 13!

Η δράση συνεχίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των σπουδαστών, N'JOY UNI-League 13, λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, με τις ομάδες να τα δίνουν όλα πριν το ...γερό διάβασμα!

Ως γνωστόν, το N’JOY UNI-League διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο. Πολλά γκολ και συναρπαστικές αναμετρήσεις συνθέτουν για άλλη μία φορά το σκηνικό των αναμετρήσεων. Οι ομάδες συνεχίζουν ορεξάτες και μάλιστα φόρτσαραν ιδιαιτέρως το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων!

H UMBRO αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2016 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από πολύ απλά σχέδια μέχρι τα πιο εντυπωσιακά της από τη νέα της κολεξιόν.

Ο Όμιλος Peoplecert κάνει δώρο 100% στις εξετάσεις City & Guilds και από μία Κάρτα Υποψηφίου ECDL EXPERT στους νικητές και παραμένει ανάμεσα στις εταιρίες που συνδέονται στενά με την διοργάνωση!

Αναλυτικά λοιπόν τα αποτελέσματα:

Fanta fc-Partuzan 5-16
Belvederes- Επιστήμονες 3-9
Flwrez United- Orlando Ρirates Xολαργού 5-13
Filothei United- Atletico fc 19- 2
Πουλάκια Τσιου-Κlein Μein 7-4
Τrons- Οι Πιο Ωραίοι 6-5
Ιαγουάροι- Butlers 8-1
Οklahoma-Καρνάβαλοι 6-2
Πάλι Καρ- Power Puff Boys 5-6
Ανυπέρβλητοι - Outlaws 4-19
Αδίστακτοι- ΠΑΠΕΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 11-6

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας του επίσημου φορέα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μικρότερων διαστάσεων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x