Stoiximan Super League

Φορτώνει την επίθεση ο Μίτσελ

Με τους Μήτρογλου και Μπενίτες μαζί στο αρχικό σχήμα, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Καλλονή ο Ολυμπιακός (19:30). Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ.

Με δύο σέντερ φορ, τους Κώστα Μήτρογλου και Χόρχε Μπενίτες παρατάσσεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Καλλονή, στο ματς που του δίνεται η ευκαιρία (τουλάχιστον προσωρινά) να περάσει και πάλι στην κορυφή.

Ο Μίτσελ επιλέγει να τους χρησιμοποιήσει στην αρχή, με τον Τσόρι πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στο κέντρο της άμυνας -δεδομένων και των απουσιών του Μποτία και του Αυλωνίτη- ξεκινά τους Σιόβα, Αμπιντάλ, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι στην καριέρα του Γάλλου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έχουν μείνει ακόμα ο Μιλιβόγεβιτς (επανέρχεται από τραυματισμό), ο Ντουρμάζ (που δεν είναι έτοιμος, αλλά ούτως ή άλλως βρίσκεται κοντά στην έξοδο), ο Φουστέρ (που είχε λείψει και από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο λόγω ίωσης) και ο Αφελάι (υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Ολλανδό).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μαζουάκου, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου, Μπενίτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x