Betmasters

Φουλ άμυνα η Καράμπουκ στη Γαλλία

O Γιάννης Καρατζαφέρης γράφει για τον επαναληπτικό της Σεντ Ετιέν με την Καράμπουκσπορ και προβλέπει για το νικητή και τα γκολ στο παιχνίδι επί γαλλικού εδάφους.

Στο Ζοφρουά Γκισάρ η Σεντ Ετιέν καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 με το οποίο έχασαν στην Τουρκία από την Καραμπούκ την περασμένη εβδομάδα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της η οποία είναι επιεικώς μέτρια στην εκκίνηση της σεζόν στην Ευρώπη σε αντίθεση με το Σαμπιονά.

Η Σεντ Ετιέν την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα «κόλλησε» στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Ρέν έχοντας ως σημείο αναφοράς μοναχά το χαμένο πέναλτι του Ερντίνγκ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου το οποίο απέκρουσε ο Κοστίλ για τους φιλοξενούμενους.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας Γκαλτιέ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές ειδικά στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρούνε ρυθμό στο παιχνίδι τους.

Νωρίτερα είχαν πετύχει δυο νίκες επί της Γκινκάμπ (0-2) εκτός έδρας και επί της Ρεμς (3-1) εντός με τον Ερντίνγκ να σημειώνει 3 γκολ σε αυτές τις δυο αναμετρήσεις.

Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες για τους Στεφανουά εκτός από τους αμυντικούς: Κλερ- Μπαϊσέ ενώ ο Γκαλτιέ ετοιμάζει το «4-3-3» με επιθετική τριπλέτα τους: Γκραντέλ. Ερντίνγκ και τον νεοφερμένο Ολλανδό φορ Φαν Βολφσίνγκελ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Νόριτς.

Οι Τούρκοι έχοντας πάρει ήδη το σκάλπ της Ρόζενμποργκ στον προηγούμενο γύρο , με δυο ισοπαλίες (0-0, 1-1), δηλώνουν έτοιμοι να προασπίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα για να προκριθούν στους ομίλους του θεσμού στην «παρθενική» τους παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης.

Στην γείτονα χώρα η φήμη που έχει ο τεχνικός της ομάδας Κάφκας είναι πως λατρεύει την άμυνα και μάλιστα θεωρείται ένας από τους πιο αμυντικογενείς , αν όχι ο πιο αμυντικογενής, προπονητές στην Τουρκία.

Ο 46χρονος- γεννημένος στην Άνκαρα- τεχνικός είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να «θυσιάσει» το θέαμα για το αποτέλεσμα και αυτό αναμένεται να κάνει απόψε σε υπερθετικό βαθμό θέλοντας να προασπίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα για να οδηγήσει την ομάδα του στην «παρθενική» της παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός δράσης είναι ο μέσος Μπαχαντίρ ενώ στο σφιχτό «4-5-1» που ετοιμάζει ο Κάφκας για την αποψινή ρεβάνς ο σκόρερ του πρώτου αγώνα ο Ντομινίκ Κουμπέλα από το Κονγκό θα είναι στο «9» έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες του 22χρονου εξτρέμ Κας.

•Αναμένω ένα σούπερ αμυντικό παιχνίδι από τους Τούρκους οι οποίοι θα μπούνε στο ματς μόνο και μόνο για να προασπίσουν το 1-0 του πρώτου αγώνα για αυτό και η βασική μου επιλογή στο ματς θα είναι τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x