Stoiximan Super League

Φουλ για επιθετικό και… ακαδημίες!

Για την απόκτηση ενός επιθετικού και την ανάπτυξη των ακαδημιών φουλάρουν στον Παναθηναϊκό όπως αποφασίσθηκε στη συνάντηση που είχαν οι Αλαφούζος, Αναστασίου, Νταμπίζας, Σαραβάκος και Σαμαράς.

Για την απόκτηση ενός επιθετικού και την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών φουλάρουν στον Παναθηναϊκό.

Αυτό αποφασίσθηκε από τη συνάντηση που είχαν χθες οι Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος κι Γιάννης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν την ομάδα από την πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τις ακαδημίες, οι μεταγραφές κτλ…

Ικανοποίηση για την πορεία αλλά…
Όλοι στη συνάντηση παραδέχθηκαν ότι η παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κρίνεται ικανοποιητική. Ωστόσο όλοι παραδέχθηκαν ότι η βαθμολογική συγκομιδή θα έπρεπε να είναι σαφώς μεγαλύτερη βάσει των εμφανίσεων που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Πίστη όλων είναι, όμως, ότι στον δεύτερο γύρο η συγκομιδή των βαθμών θα είναι μεγαλύτερη με στόχο ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει ακόμα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και σαφέστατα να διεκδικήσει και το Κύπελλο.

Αναπτύσσουν «Απήλιον» και ακαδημίες…
Το θέμα της ανάπτυξης των ακαδημιών απασχόλησε αρκετά τους υπεύθυνους της ομάδας. Ο Αλαφούζος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και τόνισε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, για να βελτιωθούν και άλλο οι συνθήκες, αφού είναι και θα παραμείνει ο κύριος αιμοδότης της πρώτης ομάδας.

Βάσει του πλάνου που υπάρχει από τη διοίκηση τον ερχόμενο Μάιο θα αρχίσουν έργα στην έκταση που έχει αγοράσει ο Αλαφούζος για λογαριασμό της ΠΑΕ δίπλα από τις κύριες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, με στόχο να κατασκευαστούν από δύο έως τέσσερα γήπεδα ακόμα και δωμάτια, για να μένουν μέσα τα παιδιά από την επαρχία.

Οι μεταγραφές…
Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει κλείσει το ζήτημα της απόκτησης του επιθετικού. Αυτό είναι και το μοναδικό ζήτημα το οποίο θα απασχολήσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Τονίστηκε στη διάρκεια της σύσκεψης, ότι δεν υπάρχει άλλη ανάγκη άμεση αυτή τη στιγμή και ότι στόχος είναι και το καλοκαίρι να γίνουν το πολύ δύο-τρεις προσθήκες στην ομάδα, που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει ένα-δύο επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x