Stoiximan Super League

«Φουλ» Με(γι) ΠΑΟΚ

Μαζί με όσους ξεκουράστηκαν λόγω Κυπέλλου, στην αποστολή του Εργοτέλη, ενόψει ΠΑΟΚ, επέστρεψε και ο Μέγι που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Ξανά εκτός παρέμειναν οι Φίντελεφ και Άλαν.

Εκ του αποτελέσματος, το… λίφτινγκ για το ματς του Κυπέλλου ενάντια στη Βέροια, δεν λειτούργησε ευεργετικά για τον Εργοτέλη, ο οποίος, πάντως, θα είναι «πάνοπλος» για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, πέρα από τους Γκέντσογλου, Τζανακάκη, Παμλίδη, Χαντί και Νόσκοβιτς (που πήραν ανάσες κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά»), στην αποστολή του Παύλου Δερμιτζάκη επέστρεψε ακόμη ένας παίκτης. Ο λόγος για τον Μέγι.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος αμυντικός είχε υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς και ακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο πλέον είναι 100% έτοιμος και σε θέση να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του.

Αντιθέτως, ο τεχνικός των Κρητικών δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Άλαν και Φίντελεφ, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό και θεραπεία με τρέξιμο αντίστοιχα κι έθεσαν εαυτόν εκτός από το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η 18άδα του Εργοτέλη:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσος, Μέγι, Σαϊνάτι, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Χαντί, Μπρούνο, Βλαχοδήμος, Μπαμ Μπαμ, Γιουσούφ, Παμλίδης και Νόσκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x