Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ναβάρο και Χουάνμα

Κοντά στην απόκτηση του Τσίμο Ναβάρο είναι η Καλλονή, η οποία παράλληλα εξετάζει και την περίπτωση του Ντελγκάδο Χουάνμα που παραχωρείται ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτοιμη να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν είναι η Καλλονή, εκτός από την γνωστή υπόθεση του Χρήστου Μίνγκα που απομένουν τα τυπικά.

Συγκεκριμένα, οι νησιώτες παρουσιάζονται να είναι κοντά στην απόκτηση του Τσίμο Ναβάρο, με τον οποίο οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Αν και έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιθυμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας και η Καλλονή του έδωσε αυτή τη δυνατότητα.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Μυτιλήνης εξετάζει την περίπτωση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού οι Αρκάδες φέρονται να ψάχνουν ομάδα για να δώσουν ως δανεικό τον Ντελγκάδο Χουάνμα.

Αν τελικά αποκτηθεί ο 24χρονος φορ, έτσι «κλείνει» το ζήτημα των μεσοεπιθετικών της ομάδας (απομένει να ανανεώσει και ο Μανούσος, κάτι που από καιρό φαντάζει ως τυπικό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x