Βόλεϊ

«Φουλάρει» το ρόστερ ο Ολυμπιακός

Δυναμικά συνεχίζει τις ανανεώσεις το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που συμφώνησε με τον Σωτήρη Σωτηρίου και τον Χρήστο Βολουδάκη για την επόμενη σεζόν.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο αντρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους Σωτήρη Σωτηρίου και Χρήστο Βολουδάκη.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου θα παραμείνει για πέμπτη σερί χρονιά στους «ερυθρόλευλους», συμφωνώντας για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για 5η χρονιά θα συνεχίσω ν' αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Θέλω ν' ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου τον κ. Καζάζη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.

Νιώθω τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό και εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους αλλά και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη.

Πάνω απ΄ όλα να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας και τη νέα χρονιά γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση η παρουσία του
».

Από την άλλη ο Βολουδάκης σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου Δημήτρη Καζάζη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x