Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Να φτάσουμε στα θέλω του κόσμου»

Έναν Ολυμπιακό που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας έχει σαν στόχο για την επόμενη σεζόν ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει αντιληφθεί πως ο απαιτητικός κόσμος του Ολυμπιακού δεν αρκείται στο νταμπλ και προσδοκά σε καλύτερο θέαμα και πιο μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Μιλώντας στη Real News ξεκαθάρισε πως αυτός είναι και ο στόχος για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε:

-τους στόχους για την επόμενη σεζόν: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ομάδα που αγαπάει να γίνεται καλύτερη. Το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε πολύ, μέσω της προετοιμασίας που έχουμε μπροστά μας, να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν ένα πρόσωπο πολύ πιο κοντά σε αυτό που θέλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού».

-το πώς αισθάνεται ως παίκτης του Ολυμπιακού: «Το συναίσθημα είναι ιδιαίτερο και δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Ξέρεις ότι είσαι στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και αυτό σε γεμίζει υπερηφάνεια».

-την έφεσή του στο σκοράρισμα: «Είναι δουλειά μου να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Για το λόγο αυτό, όταν η ομάδα κινείται στο γήπεδο, προσπαθώ να ακολουθώ τις κινήσεις που κάνουν οι συμπαίκτες μου. Με τον τρόπο αυτό, όταν η ευκαιρία δημιουργείται και δεν προέρχεται από δική μου πάσα, λόγου χάρη, προσπαθώ και φροντίζω να κινούμαι σωστά ώστε να την εκμεταλλευτώ. Αρκετές φορές τα καταφέρνω κι έχει αποτέλεσμα».

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Κάναμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό και δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουμε και μέχρι τον τελικό. Είμαστε καλή ομάδα, η οποία παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Επικριτές υπάρχουν πάντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x