Stoiximan Super League

Φραγκουλάκης, η επιστροφή

Μετά από εννιά χρόνια ο Μιχάλης Φραγκουλάκης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΗ, αφού τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε επαφές με τους ανθρώπους της ΠΑΕ με τους οποίους και έδωσε τα χέρια μέχρι και το καλοκαίρι του 2016.

Έτσι, ο 30χρονος χαφ μετά από εννιά χρόνια επέστρεψε στον σύλλογο με τη φανέλα του οποίου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που φάνηκε και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Έπειτα από εννέα χρόνια ο Μιχάλης Φραγκουλάκης επέστρεψε στον ΟΦΗ καθώς σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο Φραγκουλάκης που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ και τον ΟΦΗ ’94, έχει αγωνιστεί σε ΠΟΑ, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Φραγκουλάκη:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στο Ηράκλειο και την ομάδα που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν αλλά και για να πάμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ ψηλότερα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x